Ladataan…

Vartioparaatin ja pidennetyn viikonlopun jälkeen oli taas aika palata Game On -kiertueen pariin! Eihän kiertueen alkuun ole enään kuin vajaa viikko.
    Tämä viikon harjoitukset ovat olleet todella intensiivisiä, ja biisejä hiotaan erittäin tarkasti. Onhan tämä taas yksi mahdollisuus näyttää, mitä todella osaamme. Harjoituksia on ollu niin sektioittan kuin koko orkesterin kanssa. Ja kyllähän ahkeran harjoittelun tulokset alkavat näkyä.

    Harjoittelusali sai myös uuden ilmeen kun järjestelimme paikat niinkuin ne konsertissakin tulevat olemaan. Trumpettisektio, kuten varmasti moni muukin sektion, sai aivan uuden paikan, johon tottelu vie vielä vähän aikaa! Lyömäsoittimet pääsivät korokkeelle ja tuubistit vanhaan tuttuun takariviinsä.
     Ja jottei soittokuntalaisten elämä olisi liian tylsää, niin Game On -kiertueen jälkeen ovella kolkuttelee jo monta muutakin keikkaa, joiden harjoitukset täytyy aloittaa päällekkäin Game On -harjoitusten kanssa. Konserttisoittokunta valmistautuu sotainvalidien 75-vuotisjuhlaan, johon odotetaan vieraaksi myös Tasavallan presidenttiä, pieni proge-kokoonpano tekee keikan Sibelius-festivaaleilla Lauri Porran kanssa ja paraatisoittokunta aloittaa harjoitukset Kokonaisturvallisuus-messuja varten. Ei pidä myöskään unohtaa vartioparaateja, joita on edessä vielä yksi. Tekemistä siis riittää vielä paljon ennen kuin yhdeksän kuukautta palvelevat toverit syyskuussa kotiutuvat!
     Lopuksi haluan muistuttaa kaikkia ostamaan liput meidän Game on -kiertueellemme! Tulossa on huikeiden biisien lisäksi mahtavat juontajat kuten Herbalisti ja Justimuksen Sami Harmaala. Vielä ehdit ostamaan liput ensi viikolle!
– aliupseerioppilas Taru Metsä-Patanen
Kirjoittaja on hämeenkyröläinen trumpetisti, jonka soitinrepertuaarista löytyy myös kannel. Game On -kokoonpanosta hänet löytää myös kuoron kirkasäänisenä sopraanona.